[ Klinika TDA eshte zgjedhja me e mire per ju ]

Rreth Nesh

Po vini në Shqipëri për punë apo pushime, për pak apo disa ditë ? Cilido të jetë rasti juaj, pse të mos përfitoni maksimumin nga ky udhëtim? Në zonën më të frekuentuar të kryeqytetit, "Tirana Dental Aesthetic" është klinika dentare më e njohur në Shqipëri.

Dhe pse zona e ish-bllokut mund t’ju tundojë me atmosferën që ka, ne ju ftojmë që ta pini kafen në Klinikën "TDA". Do shihni që nuk është një klinikë dentare standarte, sic mund të keni parë deri më sot! Klinika është konceptuar me një arkitekturë shume moderne dhe çdo pajisje është fjala e fundit e teknologjisë. Hyni në klinikë dhe cdo shërbim mund ta kryeni aty. Por, nuk e ben kjo te veçante TDA-në! Të vetëm në llojin e saj, TDA-në e bën shërbimi që ofron. Që nga stafi mikpritës e deri tek mjekët e specializuar për çdo shërbim dentar që ju duhet, të gatshem për t’ju ardhur në ndihmë dhe për ta bërë eksperiencën tuaj sa më të lehtë dhe të këndshme.

Sepse të largohesh duke qeshur bukur është maksimumi që mund të merrni nga Shqipëria!

KLINIKA TDA MJEDISI I BRENDSHËM

Klinika Jonë

Jeni të Mirëpritur

Per rezervime ose informcione klikoni me poshte.

Kontakto Tani
Kontakto Tani

Pyetjet me te shpeshta

Cilat jane perfitimet e trajtimeve dentare ne Shqiperi?
Shqiperia eshte nje vend popullor per trajtime dentare  sepse eshte i aksesueshem lehtesisht, ka mundesi te mira akomodimi dhe transporti dhe turistet mund te shijojne nje dite qendrimi ne Tirane apo dhe qytete aty afer. Gjithsesi perfitimi me i madh per keta paciente eshte perfitimi i ketyre sherbimeve me kosto mjaft te ulet krahasuar me te njejtat sherbime si ne vendet e tyre.
Si ndryshojnë çmimet në Shqipëri në krahasim me vendet e tjera?
Klinika jone ofron çmime shume konkuruese krahasuar me ato çmime qe mund te gjeni ne vendet Europiane dhe jo vetem. Mesatarisht ju mund te kurseni deri ne 70% ne pothuaj shumicen e sherbimeve te trajtuara.
Cilet jane sherbimet dentare qe kerkohen shpesh nga pacientet e huaj?
Stomatologjia estetike eshte nje nder sherbimet më të njohura, por kërkohen gjithashtu edhe procedura të tjera komplekse nga të huajt, sepse këtu janë më të përballueshme në krahasim me vendin e tyre. Klinika jonë përdor materialet më të mira në procedurat dentare në mënyrë që të përfitoni nga një buzëqeshje e përshtatshme dhe e qëndrueshme
Si do te trajtohen çeshtjet e mia dentare nga Dentistet?

Stomatologët tanë kanë përvojë në punën me pacientë të të gjitha moshave dhe me probleme të ndryshme dentare. Nëse rasti juaj përfshin më shumë se një trajtim, specialistët tanë do të bëjnë një vlerësim të parë dhe më pas do t'i japin përparësi renditjes së ndërhyrjeve në mënyrë që të mund të shpëtoni sa më shpejt nga çështjet më urgjente.

TDA clinic
TDA clinic
Kryesore
plus-user
Rreth Nesh
Shërbime
TDA
Rezervo